Skip to main content

Hydros BV is de professionele partner
voor de opvolging van uw waterzuivering.

Jarenlange ervaring bij verschillende grote en kleine bedrijven in de voedingsindustrie zorgt voor een hele grote knowhow over de werking van het biologische zuiveringsproces.

Ondersteuning

Een bezoek onsite bij uw bedrijf wordt gecombineerd met monsternames van de verschillende stadia van het zuiveringsproces. Waarna deze monsters in het laboratorium van Hydros worden geanalyseerd op de belangrijke parameters, welke ook opgenomen zijn in de lozingsnormen van uw bedrijf . Binnen de 48 uur worden resultaten doorgestuurd en waar nodig wordt er bijgestuurd.

Investeren

Investeren in een zuivering is kosten aan heffingen verlagen. Heeft jouw bedrijf nog geen waterzuivering en betaalt u een groot bedrag aan heffingen per jaar? Ook hier kan Hydros u begeleiden. We bekijken samen hoe we met een minimum aan kosten uw heffing kunnen verminderen. Dit kan zijn door het bouwen van een correct gedimensioneerde zuivering, maar soms kunnen ook minder ingrijpende voorzuiveringsmaatregelen al een heel gunstig effect hebben op de kwaliteit van het geloosde water.

Wie zijn we?

Hydros BV werd opgericht in januari 1995 door André Demolder. André Demolder studeerde aan het HTIO te Oostende in de industriële chemie. Na ettelijke jaren verantwoordelijk te zijn voor een waterzuivering in de voedingsindustrie, nam André het besluit om Hydros op te richten. André bouwde over de jaren een bloeiende zaak uit en verzamelde enorm veel kennis over het biologische zuiveringsproces.
Foto Barbara Six

Barbara Six

Zaakvoerder

Barbara is afgestudeerd als biologe aan de KU Leuven in 2002. Sedert 2016 is Barbara actief binnen Hydros, sedert 2017 als zaakvoerder.

Rol bij Hydros:

In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor resultaatinterpretatie en het verstrekken van waardevol advies op basis van mijn expertise. Bij problemen voer ik tevens staalnames uit en onderhoud ik nauw contact met klanten om efficiente communicatie en samenwerking te waarborgen.

Foto Katrien Debucquoy

Katrien Debucquoy

Staalname en analyse expert

Katrien studeerde af als biologe aan de KU Leuven in 2002. Katrien is actief bij Hydros sedert september 2023.

Rol bij Hydros:

Ik versterk het Hydros-team met mijn rol in staalnames en laboratoriumanalyses. Hierdoor vergroot onze capaciteit en flexibiliteit voor het nemen van stalen. Als ook de hoeveelheid analyses die wij per dag kunnen uitvoeren in het labo. Ik kijk uit om mij verder te verdiepen in de kennis rond waterzuivering.

Diensten

Ontdek hier onze diensten die wij aanbieden...

Vooronderzoek

We voeren een vooronderzoek uit op jullie afvalwater (influent). Zo krijgen we een zicht op de vuilvracht (COD-, N-, P-waardes). Er wordt rekening gehouden met aantal m3 per productie dag, dagen productie. Lees meer...

Opvolging

Een zuiveringsinstallatie vraagt, eens opgestart, een adequate opvolging. Afhankelijk van de productie in het bedrijf, de waterhoeveelheid, de weersomstandigheden enz. dienen bepaalde parameters bijgestuurd te worden. Lees meer...

Advies

In veel industrietakken worden grote hoeveelheden water verbruikt. Niet alleen het productieproces, maar ook het proces van reinigen en desinfectie, is verantwoordelijk voor het verbruik van vele liters water per uur. Lees meer...

Contacteer ons

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie over onze werking? Vul dan onderstaand contactformulier en wij contacteren u zo snel mogelijk.